Facebook Like Button

Welcome Visitor! Please Login or Register
Connected display i...
 

Connected display is off  


souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago
When i connect using the 5ghz network the device shows that the display is off.. But on 2.4 ghz it works fine.
Topic Tags
12 Replies
spacedesk Nicole
Posts: 20
Moderator
(@spacedesknicole)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Hi @souvik97,

Can you please verify if this problem happens on the same primary and secondary machine?
When using 5GHz network and during display off, is there another display plugged in the Display Settings?

Please also include the following information:
- Primary and Secondary machine's operating systems
- Primary machines's Graphics adapter (AMD/Intel/Nvidia/Microsoft Basic Display)
- Network connection type (Wired/Wireless/USB tethering/Wifi Direct/Hosted Network)

Looking forward to your feedback.

Reply
souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago

Thanks for the reply

  • I have my laptop on which the server is running.  And i have 2 android devices which i use as a secondary display. After connecting to the server the primary device works fine but on secondary device it shows display off

There is no other external display connected when I'm facing this display off problem. 

 

Primary System OS- WINDOWS 10 1903

Secondary OS- ANDROID 6.0,ANDROID 9.0

Graphics Adapter - Intel UHD Graphics 630 / Nvidia MX150

Network Connection Type- WIRELESS (5GHZ MODE)

Reply
spacedesk Nicole
Posts: 20
Moderator
(@spacedesknicole)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Hi @souvik97,

Thank you for the feedback.

Please attach the following files on your next response:
- all spacedesk_log_xxxx.etl log files located in C:\Users\Public\spacedesk_logs folder (just right-click the folder then send to compressed (zipped) folder).
- run dxdiag.exe on your Primary Machine, click "Save all information" and send us the output file (Dxdiag.txt)

Looking forward to your feedback.

Reply
souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago

hello. i have attached all the required files.. i have zipped the logs folder and dxdiag info in one file.

Reply
spacedesk Nicole
Posts: 20
Moderator
(@spacedesknicole)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Hi @souvik97,

Thank you very much for sending us the files.
We will get back to you once we have analyzed the files.

Reply
souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago

ok sure..thanks

Reply
spacedesk Nicole
Posts: 20
Moderator
(@spacedesknicole)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Hi @souvik97,

When the issue happens, can you please check in Device Manager if the spacedesk Graphics Adapter has yellow mark?

For further analysis, please send us the latest WudfHost_ext__xxxx.dmp file/s located in C:\ProgramData\Microsoft\WDF.

Please take note that ProgramData folder is hidden by default. In case you cannot find it you should enable first the "Show hidden files, folders and drives" option.
Open a File Explorer -> View -> Options, on Folder Options window, click View tab then click the "Show hidden files, folders and drives" to enable it then apply the changes.

Looking forward to your feedback.

Reply
souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago

hello. i have checked that when this issue happens the spacedesk graphics adapter doesn't have yellow mark. i have attached a screenshot and the file you mentioned..

 

Reply
souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago

and here's the other file

Reply
souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago

you can also see that in the screenshot the extended display is also captured..

Reply
spacedesk Nicole
Posts: 20
Moderator
(@spacedesknicole)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Hi @souvik97,

Thank you very much for sending us the file.

Can you please try to update your Intel graphics adapter driver to the latest version?

Reply
souvik97
Posts: 8
Registered
(@souvik97)
Active Member
Joined: 2 months ago

i have the latest drivers according to websites of intel and nvidia

Reply

spacedesk forum footer

Copyright © 2019 spacedesk Support Forum

 

  
Working

Please Login or Register